Pathaan Director Siddharth Anand Calls SRK-Deepika’s Chemistry ‘Electrifying’ As He Answers THESE Much-Awaited Rapid Fire Questions. Video Inside! 

From the best sequences to actors' training to SRK's character Pathaan, the director replied all in rapid fire.

Pathaan is set to release on January 25, 2023, which is full of drama and action which is directed by Siddharth Anand and produced by Aditya Chopra. It stars Shah Rukh Khan, Deepika Padukone in lead roles and will have John Abraham as antagonist. It showcases an undercover police official and drug lord. Vishal Dadlani and Shekhar Ravjiani have worked on its music. It will be released in Hindi, Tamil, Telugu.

YRF released a video showcasing Siddharth answering the most awaited questions from the film. From the best sequences to actors’ training to SRK’s character Pathaan, the director replied all in rapid fire.

Take a look at all question-answers: 

Question 1: What is Pathaan’s favourite choice of weapon? 

Answer: His Charm. Haha. His Shot Gun

Question 2: What can we expect when Pathaan takes on Jim?

Answer: Fireworks and brutal action

Question 3: Did the actors train in any form of combat for the film?

Answer: Lots. On Trains. Riding bikes on ice

Question 4: How long was the pre-production of Pathaan?

Answer: Two years of intense prep across the world

Question 5: If you had to sum up SRK, Deepika and John in Pathaan with one word for each, what would they be?

Answer: Pathaan – Sexy, Deepika – Very Sexy, John – Too Hot

Question 6: How long did SRK not cut his hair for this long hair look?

Answer: It’s shocking. But SRK’s hair grows very fast. So we anticipated long time. I think 3 months

Question 7: One word to describe SRK-Deepika’s chemistry in the film?

Answer: Electrifying

Question 8: Bikes, Cars, Planes. Your top pick when it comes to action?

Answer: Bikes

Question 9: One quality of Pathaan that you particularly love?

Answer: His unpredictability

Question 10: One quality of Jim that you love?

Answer: Brazeness, Daring, Nothing is impossible for Jim

Question 11: One quality of Deepika’s character that you love?

Answer: She is more unpredictable than Pathaan

Question 12: Which action sequence of Pathaan is your favourite?

Answer: Tough one… Train sequence.

Question 13: How much action does Deepika do in the film?

Answer: As much as the boys

Question 14: Besharam Rang or Jhoome Jo Pathaan?

Answer: It’s like asking to choose between two children. Both my kids.

Watch the video:

 

Stay tuned with us for latest news, Hindi box office news, Hollywood news, OTT news, latest bollywood news and latest box office news

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.