‘SRK Is A Responsibility’: Pathaan Director Siddharth Anand, Says His Team Presented Shah Rukh-Deepika In A New Way. Check The Video Inside!

The filmmaker sent out a series of quick responses, covering everything from the greatest scenes.

On January 25, 2023, Siddharth Anand’s action-packed drama Pathaan, which is being produced by Aditya Chopra, will be released. In the movie, Shah Rukh Khan, and John Abraham play the villain and hero, respectively pairing with Deepika Padukone.

A drug king and undercover police officer are featured. Shekhar Ravjiani and Vishal Dadlani wrote the music for the film. Telugu, Tamil, and Hindi versions of the film will all be released.

Siddharth responded to the most anticipated questions from the movie in a clip that was uploaded by YRF. The filmmaker sent out a series of quick responses, covering everything from the greatest scenes.

See all of the rapid fire questions and answers:

Question 1: When you set out to make Pathan Yasser about Pathan, What personal goals did you have?

Answer: It is imperative that I give the audience a better experience or larger experience than war.

Question 2: Do you always thrive when there is a weight of expectations on your shoulders?

Answer: I never actually get weight down by expectations. My pressure is always to deliver the film to the script to what that film promises and not to other people’s expectations.

Question 3: What is the secret behind the successful creative partnership between you and YRF?

Answer: There is a great understanding and there is no competition and ego that’s most important that should be there between a producer and director.

Question 4: SRK comes back to the big screen after a gap of four years. How did you want to present him because the madness to see him on screen is immense?

Answer: SRK is a responsibility and it’s even greater now because of the break that he had taken that has created immense expectations and excitement with his audience.

Question 5: Tell us about Deepika Padukone and how envisioned her character to be in the film?

Answer: It’s been so exciting to see her growth and her, Journey and once I wanted deepika in the film we tuned a lot to adapt to her style.

Question 6: When it comes to antagonists on screen, how differently are you presenting John from what audiences have already seen?

Answer: John is a hero. He is a mainstream hero and he’s playing in mainstream films in Pathan.

Question 7: Is it a personal goal to make movies that show Indian action entertainers could be among the best in the world?

Answer: My endeavor has been somewhere between living up to the expectations of the audience.

Question 8: What should people expect from the Pathan versus Zim rivalry on screen?

Answer: It’s electrifying whenever Jim and Pathan come face to face off. Yeah, there is always some X factor so watch out for this.

Question 9: SRK and Deepika are one of the most successful on screen pages in Indian cinema. Tell us about how you wanted to present them like never before?

Answer: It became a challenge to see how different they can look under the team who really worked hard on presenting them in a new way.

Question 10: Your songs are again a blockbuster. What was your brief when it comes to Pathan music?

Answer: My brief to Vishal Shekhar was please give me some good songs.

 

Stay tuned with us for latest news, Hindi box office news, Hollywood news, OTT news, latest bollywood news and latest box office news

Sharing is caring!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.